Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Molekül 3- Kaçış merdiveni binanın dışında kalabilir. Fakat bununla ilgili uyulması gereken birtakım kurallar mevcut. Mesela; bir gestaltnın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden aşkın ise yapı dışına açıkça merdiven dokumalmasına mezuniyet verilmemektedir.

Bir özge şense ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir tesir olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir araba olmaması gerekir.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut dışarıdan gestaltlabilmektedir. Hariçardan yapılan merdivenler henüz az maliyeti ve belde kaybının henüz azca olmasından dolayı daha çok yeğleme edilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir derece da, kaliteli bir yangın kapkaloriın henüz yüksek bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın sırasında henüz uzun süre dayanır ve daha azca onarım gerektirir.

Evet yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne denli süre alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini mesabesinde tasarlayarak projeye yaraşıklı yangın merdiveni uygulamasına birlikte karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle Yangın Çıkış Kapısı yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesme özelliği yardımıyla alevlerin denetleme altına kızılınmasında dayanak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdiveni, her çtay yapı içerisinde bulunan insanoğluın ve özge işlekların yangın veya rastgele bir ivedi gestalt esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme iye, binalması mecburi, dokumaların vazgeçilemez unsurları ortada durum almaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir öbür özelliği kilit + şube seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara elverişli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page